Aula de Ciencia

Logo aula de ciencia

CIÈNCIA APLICADA

En aquesta activitat aprendrem de manera transversal les diferents disciplines de la ciència aplicant-les a la nostra vida diària. Veurem les bases de la programació i el disseny de robots donant-nos suport en els principis de la física, la química i la biologia, sempre mitjançant activitats i experiments que divertisquen i motiven als alumnes.

Estructura de l'activitat

El curs es proposa com una activitat periòdica d’una sessió setmanal d’una hora i mitja de duració que s’estendrà des del mes d’octubre al mes de juny. L’activitat està dirigida a xiquets de 7 a 8 anys d’edat. Els alumnes desenvoluparen els seus projectes de manera individual. El nombre màxim d’alumnes per classe és de 10.

Veurem conceptes de diferents disciplines que són:

 • Programació:
  Crearem els nostres primers videojocs incidint en els principis bàsics de la seqüenciació com són els esdeveniments, el moviment d’objectes, els bucles i els condicionals. Descobrirem l’ús de variables i les comparacions matemàtiques.
 • Introducció a la robòtica
  Entendrem que és l’electricitat i com es comporta. Realitzarem muntatges mecànics més complicats que els vistos anteriorment i combinarem diferents sensors
 • Introducció a la física:
  Veurem l’estructura de la matèria i les seues propietats. Aprendrem els conceptes de densitat, massa i volum
 • Introducció a la química:
  Veurem com realitzar diferents reaccions químiques i la diferència entre compostos i mescles.

Conceptes

Horari
Curs 2021-2022

DillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
19:00 Ciéncia aplicada